Podmínky ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ladislav Horký, midimusic.cz IČ 64429237, se sídlem Vinohrady 3360/23, Znojmo, 66902 (dále jen: „správce“).

1. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Vinohrady 3360/23, Znojmo, 66902
email: info@midimusic.cz
telefon: +420 604 907 575

2. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy/objednávky.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
• zajišťující marketingové služby.

2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb (Chimpmail) / cloudových služeb.

VI.
Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Cookies a nakládání s osobními údaji

1. Za účelem zlepšení vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé části dat, do kterých se ukládají informace ve Vašem prohlížeči a slouží především k rozlišování jednotlivých uživatelů. Konkrétní osobu uživatele, ale není na základě těchto dat možné přímo identifikovat. Vaše bezpečí je tedy chráněno. Při používání našich webových stránek můžete být vyzváni k zadání určitých informací k identifikaci vaší totožnosti. V tom případě si Vás dovolujeme ujistit, že použitá data budou využity v souladu s tímto prohlášením o ochraně osobních informací. Dovolujeme si Vás upozornit, že užívání pravidel nakládání s osobními informacemi na www.midimusic.cz se může změnit. Průběžně tedy prosím obsah této stránky kontrolujte.

2. Jaká data ukládáme

Mohou být ukládány následující údaje:

jméno, příjmení, kontaktní informace obsahující e-mailovou adresu a telefon, demografická data včetně PSČ, preference, další údaje odpovídající různým průzkumům a nabídkám

3. Jak nakládáme se shromažďovanými informacemi

Požadované informace, využíváme k tomu, abychom lépe porozuměli vašim potřebám a mohli vám nabídnout lepší služby. A to zejména z těchto důvodů:

4. Vedení našich interních záznamů

Informace můžeme využít pro zlepšení našich produktů a služeb. Můžeme Vám v případě vašeho zájmu zasílat na email, který jste poskytli informační zprávy o nových produktech, slevách či akcích. Informace používáme ke snadnému průběhu při procesu nákupu, tak aby uživatel nebyl zbytečně obtěžován opakovaným zadáváním dat Informace mohou být využity k zapamatování přihlašovacích údajů uživatele, tak aby je nemusel pokaždé zadávat Informace slouží pro rozlišení a optimalizaci reklam na zboží

5. Ochrana a bezpečnost

Vaše osobní data uchováváme zabezpečeně, tak aby nemohlo dojít ke zneužití neoprávněnou osobou. Zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které shromažďujeme on-line.

6. Jak používáme cookie

Cookie je malý datový soubor, který se ukládá na pevný disk ve vašem počítači. Jakmile odsouhlasíte výzvu s informací o ukládání cookie, soubory se začnou ukládat. Soubory cookie pomáhají lépe analyzovat chování uživatelů na webových stránkách, pomáhají lépe a přesněji sledovat návštěvnost webu. Soubory cookie dovolují poznat kdy navštěvujete určitou stránku. Soubory cookie umožňují webovým aplikacím zpětnou vazbu na vás jako konkrétní uživatele a umožňují uchovávání nastavených preferencí ve webovém prohlížeči. Využíváme log souborů cookie k identifikaci stránek, které byly nebo jsou používány. To pomůže lépe analyzovat data o webové návštěvnosti a vylepšovat webové stránky směrem k potřebám našich zákazníků. Nepotřebná nebo nevyužitelná data jsou ze systému průběžně odstraněna. Celkově nám soubory cookie pomáhají rozpoznat, které stránky jsou pro uživatele užitečné a které méně. Soubory cookie v žádném případě neumožňují přístup k vašemu počítači nebo nám neumožňují získat žádné jiné informace, než které jste sami poskytli. Můžete se rozhodnout přijmout nebo odmítnout soubory cookie kdykoli i v budoucnu. Většina webových prohlížečů umožnuje změnit nastavení přijímání souborů cookie. Znemožnění přijímání souborů cookie může mít za následek omezení některých funkcionalit webových aplikací.

7. Odkazy na jiné weby

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Za obsah na jiných webových stránkách, na které jste byli odkázáni z těchto odkazů nemůžeme nést žádnou odpovědnost. Proto nemůžeme být zodpovědní za ochranu a soukromí všech informací, které nám poskytnete při návštěvě těchto stránek a tyto stránky se neřídí tímto prohlášením o ochraně soukromí. Měli byste být opatrní a prostudujte si prohlášení o ochraně soukromí, které se vztahuje na příslušné webové stránky.

Na stránkách mohou být dále využity cookie služeb třetích stran:

Adform, AdWords, DobleClick, Facebook, Google Analytics, Heuréka, Sklik, Zboží.cz, Twitter Trvanlivost jednotlivých cookie se může lišit. Typ využití cookie je tracking, remarketing, konverzní a případně další…

IV.
Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

SEO webu sledují SEO nástroje.cz